Hälytysjärjestelmä KOTI/YRITYS

Securitas Direct - hälytysjärjestelmä

Suomen suosituin kodin hälytysjärjestelmä ja kodinturvapalvelu

VARAA KARTOITUS

Verisure ja Securitas Direct ovat osa samaa kansainvälistä Verisure Securitas Direct -ryhmää.

Securitas Direct - hälytysjärjestelmä

Verisure ja Securitas Direct ovat osa samaa kansainvälistä Verisure Securitas Direct -ryhmää.

Tarjous voimassa asti

X

Klikkaamalla painiketta hyväksyt Verisure Securitas Directin tietosuojakäytännön ja käyttöehdot

Voit myös soittaa
meille numeroon

010 339 5900

Tai jätä
soittopyyntö

Klikkaamalla painiketta hyväksyt Verisuren tietosuojakäytännön ja käyttöehdot

24/7 hälytyskeskusvalvonta

Paras suoja

kodillesi ja yrityksellesi

24/7-valvonta 365 päivää vuodessa
24/7-valvonta 365 päivää vuodessa

Hälytyskeskuksemme päivystää vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä ja on aina valmiina auttamaan. Käsittelemme yli 20 000 hälytystä kuukaudessa.

Kamerailmaisin
Selvitämme hälytyksen syyn ja reagoimme heti

Hälytyksen sattuessa hälytyskeskuspäivystäjä selvittää kamerailmaisimen ja ainutlaatuisen puhekeskuksen avulla, mitä paikan päällä tapahtuu ja ryhtyy välittömästi toimenpiteisiin.

Puhekeskus
Apu paikalle nopeiten

Hälytystilanteessa reagoimme heti ja välitämme paikalle oikean avun – oli se sitten poliisi, palokunta, ambulanssi tai vartija. Vaikka kotisi tai yrityksesi olisi tyhjillään esimerkiksi tulipalon sattuessa, hätätilanne havaitaan ja apu saadaan paikalle nopeasti.

Verisure-sovellus
Mielenrauhaa ja helppokäyttöisyyttä

Hälytysjärjestelmää on kätevä käyttää sovelluksen avulla missä ja milloin tahansa. Voit tarkistaa järjestelmän tilan, ohjata valaistusta ja sähkölaitteita sekä saada tiedon, kun lapset saapuvat kotiin. Järjestelmällä on elinikäinen tuotetakuu ja oma tuotekehityksemme takaa, että käytössäsi on aina alan edistyksellisin teknologia.

24/7 hälytyskeskusvalvonta

VARAA KARTOITUS

24/7 hälytyskeskusvalvonta

VARAA KARTOITUS

Kokemuksia

Kodin ja yrityksen

turvallisuuden viimeisintä teknologiaa

Helppokäyttöinen käyttönäppäimistö

Käyttönäppäimistöllä kytket järjestelmäsi päälle ja pois käyttäen henkilökohtaista käyttökoodia tai avaimenperää.


Käyttönäppämistö toimii myös turvahälyttimenä. Kun painat näppäimistön SOS-painikkeita, saa hälytyskeskuksemme hälytyksen välittömästi. Voit myös asettaa käyttönäppäimistöön ovikellotoiminnon, jolloin kuulet ovikellon ääntä muistuttavan äänimerkin, kun ovi avataan.

Kamerailmaisimen avulla oikea apu paikalle nopeimmin

Laadukkaita värikuvia ottavan kamerailmaisimen avulla hälytyskeskuksemme tunnistaa ja todentaa tulipalon tai tilaan tunkeutumisen varmasti ja nopeasti, joten oikea apu saadaan paikalle nopeasti.

Kamerailmaisin sisältää passiivisen infrapunatunnistimen (PIR), joten kamera ottaa laadukkaita kuvia myös pimeässä.

Havaitsemme murron jo ennen kuin se tapahtuu

Ovi- ja ikkunavahti tärinäilmaisimella tuntee murtamisyrityksestä aiheutuvan tärinän laukaisten hälytyksen jo ennen kuin tunkeutuja on päässyt sisään.

Tämän ansiosta havaitsemme murron jo ennen kuin se tapahtuu. Tavallinen hälytysjärjestelmissä käytetty magneetti-ilmaisin laukaisee hälytyksen vasta, kun ovi tai ikkuna on jo hajotettu ja tunkeutuja päässyt sisään.

Puhuvat palovaroittimet pelastavat ihmishenki

Tulipalossa jokainen sekunti on kallisarvoinen. Hälytyskeskuksen 24/7-valvontaan liitetyt palovaroittimet varmistavat, että palo huomataan välittömästi ja pelastuslaitos saadaan paikalle nopeasti – myös silloin, kun olet poissa. Palovaroittimet viestivät toisilleen, eli jos yksi hälytin havaitsee savua, kaikki hälyttävät samaan aikaan sekä hälytysäänellä että puheella.

Palovaroittimien puheääni yhdessä hälytysäänen kanssa on huomioarvoltaan parempi kuin pelkkä hälytysääni ja herättää nukkuvan saman tien.

Puhekeskuksella suora kuulo- ja puheyhteys hälytyskeskukseen

Ainutlaatuinen puhekeskus mahdollistaa sen, että kuvavarmennuksen lisäksi hälytyskeskuspäivystäjämme voivat hätätilanteessa ottaa yhteyttä suoraan kotiin tai yrityksen tiloihin ja puhua siellä olevien ihmisten kanssa.

Näin hälytyksen syy voidaan varmentaa mahdollisimman nopeasti ja luotettavasti. Yksityisyytesi on turvassa, sillä puhekeskus aktivoituu vain hälytyksen sattuessa.

Ennaltaehkäise murtoja ja vahinkoja

Verisuren kyltit ja tarrat kertovat, että kotisi ja yrityksesi on suojattu kansainvälisesti tunnetulla ja ammattimaisesti valvotulla hälytysjärjestelmällä. Varkaiden halukkuus tällaiseen kohteeseen murtautumiseen vähenee merkittävästi. Verisuren kyltit ja tarrat on valmistettu korkealaatuisesta polykarbonaatista UV-suojalla, mikä takaa niiden kestävyyden ja näkyvyyden.

Turvapainike antaa lisäturvaa

Turvapainike on pieni, seinälle kiinnitettävä laite, jonka monipuolisten ominaisuuksien avulla voit parantaa perheesi turvallisuutta.

Turvapainikkeen avulla voit tehdä SOS-hälytyksen ja kytkeä hälytysjärjestelmän päälle yöksi. Turvapainikkeen ovikellotoiminnon ansiosta kuulet aina, jos kodin ovi avataan.

Turvapainike antaa lisäturvaa

Turvapainike on pieni, seinälle kiinnitettävä laite, jonka monipuolisten ominaisuuksien avulla voit parantaa perheesi turvallisuutta.

Turvapainikkeen avulla voit tehdä SOS-hälytyksen ja kytkeä hälytysjärjestelmän päälle yöksi. Turvapainikkeen ovikellotoiminnon ansiosta kuulet aina, jos kodin ovi avataan.

Tutustu Verisuren turvapalveluun

Ohjaa ja valvo kotiasi tai yritystäsi missä tahansa oletkin

Verisure-sovelluksella voit ohjata ja valvoa kotiasi tai yritystäsi helposti puhelimella, missä tahansa oletkin.

  • Tarkista hälytysjärjestelmäsi tila
  • Tiedä, milloin lapset saapuvat kotiin
  • Ohjaa kotisi valaistusta ja sähkölaitteita
  • Luo väliaikaisia käyttökoodeja
  • Valvo kotisi sisäilmaa ja lämpötilaa

Verisure-sovellus on saatavana iPhone-, Android- ja Windows-puhelimille.

Elinikäinen

ja 100 % tuotetakuu

100 % tuotetakuu

Teknisen tuen takuu:

Saadaksesi parhaan mahdollisen suojan hälytysjärjestelmäsi tulee olla aina täydellisessä kunnossa. Siksi niin tekninen tukemme kuin asennustyöt, käynnit ja huolto sisältyvät kuukausimaksuusi eivätkä aiheuta lisäkuluja.

Hälytysjärjestelmän elinikäinen tuotetakuu:

Kaikki hälytysjärjestelmän rikkoutuvat osat korjataan tai vaihdetaan uusiin ilman lisäkustannuksia. Arvioimme vahingon ja asennamme uuden alkuperäisosan tai kokonaan uuden laitteen vahingoittuneen tilalle.

Asiakaspalvelu:

Asiakaspalvelumme on aina tukenasi ja valmiina auttamaan. Voit olla meihin yhteydessä esim. pyytääksesi laitekorjausta tai kysyäksesi neuvoa hälytysjärjestelmän käytöstä.

Suomen suosituin

hälytysjärjestelmä

  Falck Muu hälytyskeskuksen valvontaan liitetty järjestelmä Itsevalvottava
hälytysjärjestelmä

Miten hälytysjärjestelmä ennaltaehkäisee vahinkoja ja murtoja?

Tunnistettavat tarrat sisäänkäyntien vieressä Inbegrepen of uit te breiden Inbegrepen of uit te breiden Inbegrepen of uit te breiden
Ammattimainen asennus, jossa huomioitu kodin riskitekijät Inbegrepen Inbegrepen Inbegrepen
Ovi- ja ikkunavahti tärinäilmaisimella Inbegrepen of uit te breiden Niet inbegrepen Inbegrepen of uit te breiden
Oma tuotekehitys, joka takaa edistyksellisimmät laitteet Inbegrepen of uit te breiden Inbegrepen of uit te breiden Inbegrepen

Miten saat apua hätätilanteessa?

24/7 päivystävä hälytyskeskus Inbegrepen of uit te breiden Inbegrepen of uit te breiden Inbegrepen of uit te breiden
SOS-painike, jolla esim. lapsi saa aina yhteyden hälytyskeskukseen Niet inbegrepen Inbegrepen of uit te breiden Inbegrepen of uit te breiden
Sarjaankytketty palovaroitin, joka ilmoittaa myös puheäänellä Inbegrepen Inbegrepen of uit te breiden Inbegrepen of uit te breiden
Maksuttomat vartijakäynnit Niet inbegrepen Inbegrepen of uit te breiden Inbegrepen of uit te breiden
Hälytyskeskus saa suoran puhe- ja kuuloyhteyden kotiin hätätilanteessa Niet inbegrepen Inbegrepen Inbegrepen of uit te breiden

Miten järjestelmä helpottaa arkea?

Hälytysjärjestelmässä mahdollisuus sähkölaitteiden ajastukseen ja etäohjaukseen Inbegrepen of uit te breiden Inbegrepen of uit te breiden Inbegrepen of uit te breiden
Tietoturva ja yksityisyyden suoja turvattu Niet inbegrepen Inbegrepen of uit te breiden Inbegrepen of uit te breiden
Mahdollisuus nähdä sovelluksesta, kuka lapsista on lähtenyt kotoa tai tullut kotiin Inbegrepen Inbegrepen of uit te breiden Inbegrepen of uit te breiden
Mahdollisuus kytkeä järjestelmä päälle, vaikka kotona olisi lemmikkejä Niet inbegrepen Inbegrepen of uit te breiden Inbegrepen of uit te breiden
Elinikäinen tuotetakuu Niet inbegrepen Inbegrepen Inbegrepen of uit te breiden
Sisältyy palveluun
Sisältyy palveluun
Sisältyvyys riippuu palveluntarjoajasta
Sisältyvyys riippuu palveluntarjoajasta
Ei sisälly palveluun
Ei sisälly palveluun

Käyttämämme evästeet tallentavat vain anonyymeja käyttäjä- ja laitetietoja.